Microsealer prajmer, per hidroizolim me poliuretan, microsealer 5lt/kova

Në stok
Kodi
332059
€38.85
Copë (1 Copë)
Shpërndaj:
Hyperdesmo ofron një gamë të gjerë primerësh të dizenjuar per tu pershtatur me nje sere produktesh shtese ne varesi te nevojes se aplikimit. Duke depërtuar, stabilizuar dhe izoluar çdo lloj siperfaqeje, ky primer siguron nje adezion perfekt me membrane kryesore. Bazuar në kërkesat e aplikimit, ato mund të veprojnë barrierra ndaj lageshtise ,vajrave dhe mbatjeve te tjera.
Write Your Own Review
Po vlerësoni:Microsealer prajmer, per hidroizolim me poliuretan, microsealer 5lt/kova
Vlerësimi juaj
Përdoren së bashku:
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved