Reduktues, i zinkuar, Ø150-120 mm

Në stok
Kodi
332535
€12.27
Copë (1 Copë)
Shpërndaj:
Reduktuesi bën të mundur bashkimin e reduktuar te tubave dhe rakorderive per t'iu pershtatur nevojave tuaja. Përdoret sëbashku me tubin për sistemet e ventilimit, aspirimit dhe kondicionimit ne banesa, bare, restorante, godina social-kulturore, etj. Ka rezistence te larte kundrejt goditjeve mekanike, perkuljes dhe eshte higjenikisht i paster.
Specifikime teknike
  • Diametri: Ø150-120 mm
  • Materiali: I zinkuar
Write Your Own Review
Po vlerësoni:Reduktues, i zinkuar, Ø150-120 mm
Vlerësimi juaj
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved