Derrase bredhi, e thare ne furre, per marangoz, skeleri, ndertim, 5 x 25cm x 4m

Në stok
Kodi
332272
€25.45
Copë (1 Copë)
Shpërndaj:
Ky produkt eshte realizuar me durin e cilesise se pare ne pyjet te zgjedhura, kontrolluara dhe te cretefikuara PEFC (Programi për miratimin e certifikimit të pyjeve). Megatek ofron nje derrase te cilesise pare.Eshtë i këndshëm dhe i qëndrueshëm (ka një rezistencë të lartë ndaj deformimit, ndarjes dhe ka një koeficient të ulët të tkurrjes), i qëndrueshëm shumë e mirë kundër insekteve dhe kërpudhave), është e lehtë dhe punuar, për të lustruar. Falë këtyre karakteristikave interesante, mund të përdoret për shumë qëllime, për marangoz, skeleri, ndertim e te tjera.
Specifikime teknike
  • Materiali: Dru bredhi
  • Trashësia: 5 cm
  • Gjatësia: 4 m
  • Gjerësia: 25 cm
Write Your Own Review
Po vlerësoni:Derrase bredhi, e thare ne furre, per marangoz, skeleri, ndertim, 5 x 25cm x 4m
Vlerësimi juaj
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved