Llamarine trapezoidale, per cati, 0.4mm x 1.1 x 4 m, e bardhe

Në stok
Kodi
332250
€51.79
Copë (1 Copë)
Shpërndaj:
Një çati metalike është një nga investimet më të mira që mund të bëni për të rritur vlerën e shtëpisë tuaj. Dhënia e bukurisë, jetëgjatësisë, efikasitetit të energjisë dhe qëndrueshmërisë së mjedisit. Kulmet metalike të ditës moderne ofrojnë të gjithë stilin dhe bukurinë e këtyre materialeve tradicionale të çatisë vetëm më të fortë dhe më të qëndrueshëm. Ka një arsye që çatitë metalike po fitojnë popullaritet në të gjithë vendin. Në fakt, ka shumë arsye. Kulmet metalike ofrojnë kursim të energjisë, tërheqje estetike dhe mbrojtje për shtëpinë tuaj që mund të zgjasë gjatë gjithë jetës. Ato plotësojnë pothuajse çdo stil arkitektonik dhe janë të qëndrueshëm ndaj mjedisit. Shqyrtoni përfitimet e shumta që çatitë metalike duhet të ofrojnë.
Specifikime teknike
  • Gjerësia: 1.1 m
  • Gjatësia: 4 m
  • Trashësia: 0.4 mm
  • Materiali: Metal
Write Your Own Review
Po vlerësoni:Llamarine trapezoidale, per cati, 0.4mm x 1.1 x 4 m, e bardhe
Vlerësimi juaj
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved