Vinç elektrik, HSG-B500, me pult, 500kg, 230 volt, 1.5kw, 11 A, Ø7mm, 24m

Në stok
Kodi
332179
0.5 vjet garanci
€836.28
Copë (1 Copë)
Shpërndaj:
Rezistent, efikas dhe i lehtë për t'u përdorur. Këto janë disa nga karakteristikat e vinçit tonë me një motor elektrik. Është e domosdoshme nëse keni një SUV, me paketën e montuar dhe manualin e udhëzimeve, ju nuk keni problem ta instaloni kudo që të dëshironi. Të gjitha kabllot, spinat dhe priza gjenden në një kuti praktike. Të gjithë kabllot janë të shënuara me një ngjyrë të saktë për të shmangur çdo gabim në lidhje. Operacionet e tërheqjes, ngarkimit dhe shkarkimit mund të menaxhohen drejtpërsëdrejti nga kontrollet në vinçi ose duke përdorur telekomandën e përshtatshme të furnizuar.
Specifikime teknike
  • Diametri: Ø7 mm
  • Fuqia: 1.5 kw
  • Tensioni: 230 volt
  • Gjatësia e kavos: 24 m
Write Your Own Review
Po vlerësoni:Vinç elektrik, HSG-B500, me pult, 500kg, 230 volt, 1.5kw, 11 A, Ø7mm, 24m
Vlerësimi juaj
Përdoren së bashku:
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved